LITERAIRE TWEETS

Nieuw project:
Route55;
elke dag minstens één tweet

Optredens:
http://www.openwanden.nl/poezie_voordracht_new.php


woensdag 22 november 2017

optreden bij Open Podium OBA

Marijke Hooghwinkel bij OBA in 2016. Foto Jan ter Heide.
Inmiddels opgetreden bij Open Podium OBA in Amsterdam. Het was opnieuw een speciale ervaring. Jos van Hest, presentator en interviewer, daagt je echt uit nog eens goed je werk in te duiken. De wijze waarop hij je serieus neemt, de vragen die hij stelt, is subliem.


Op zaterdag 25 november a.s. maak ik, Marijke Hooghwinkel, onderdeel uit van het programma bij OBA in Amsterdam. Hier presenteer ik mijn debuut gedichtenbundel 'er staat nog een stoel'. Zie hieronder de betreffende informatie.  

Open Podium OBA zaterdag 25 november 2017 met gedichten, nieuwe bundel(s) en verhalen. Op het Cultuurplein op de tweede etage in de OBA aan de Oosterdokskade 143 treden voor u op:

Marijke Hooghwinkel, Barbara Baumgarten, Frans MJ Terken, Joop Scholten, Cor Elsje, Gerda van Dijk, Henk-Piet Glas, Anneke Wasscher

Het Open Podium is er voor iedereen die iets heeft met taal of poëzie. Kom kijken en luisteren naar wat anderen ons te vertellen hebben. U kunt hen ontmoeten en ook nog hun werk kopen. Jos van Hest, de presentator, begint om 14.00 u en gaat door tot 16.00 u. Hij hanteert een willekeurige volgorde, maar degenen die op de lijst staan komen aan de beurt.

https://www.facebook.com/Open-Podium-OBA-156656227735991/ 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten